Digital marketing (Online marketing / e-mail marketing) & internet strategie

Digitale marketing, online marketing, e-mail marketing, advies en interim managementVandaag de dag heeft u in het digitale landschap de beschikking tot vele mogelijkheden als het gaat om marketing, zoals bijvoorbeeld: SEM / SEO, Analytics, CMS, e-mail, Social media, Mobile, etc.

U maakt waarschijnlijk al gebruik van het bovenstaande, maar gebruikt u het ook effectief om uw marketing doelstellingen te behalen? Haalt u het optimale resultaat uit de digitale kanalen? Heeft u alle capabilities in place (people, business processes, systems, metrics), om er voor te zorgen dat u end-2-end services kunt leveren? Maakt u gebruik van een customer journey om te bepalen wat u op bepaalde momenten digitaal inzet? Maakt u gebruik van marketing automation om continue bezig te zijn met lead generation en lead nurtering? Zijn uw marketing en sales afdeling op elkaar afgestemd als het gaat om digitale initiatieven? Heeft u een 360 graden profiel van uw bezoekers? U weet precies wat u moet doen om uw NPS te verhogen? Hoe optimaliseert u, uw conversie? Hoe behoudt u uw klanten? U weet op basis van uw statistieken business cases te bouwen voor uw online initiatieven? 

Advies t/m realisatie
Weet u de antwoorden op deze vragen, dan bent u goed bezig! Bent u opzoek naar de antwoorden op deze vragen dan bent u aan het juiste adres. Press F1 For Help geeft strategisch, tactisch en operationeel advies op gebied van digital marketing (online marketing / e-mail marketing / mobile / .COM). Tevens zijn wij in staat om interim managers te leveren zodat op alle niveau's end-2-end oplossingen geboden kunnen worden.