Charity

Het leven bestaat uit geven en nemen. Wanneer daar de ruimte voor is probeert Press F1 For Help altijd wat terug te doen voor de medemens en de samenleving. Daarom ondersteunen wij graag, goede doelen om wat terug te doen voor de samenleving. De volgende goede doelen heeft Press F1 For Help gesteund:

Alpe d'HuZes
Alpe d'HuZes Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Vanaf de eerste keer van de actie in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor onderzoek.
http://www.opgevenisgeenoptie.nl

Trappen voor Tijs
Trappen voor TijsHet Syndroom van Sanfilippo is een erfelijke, zeer ernstige en ongeneeslijke kinderziekte waaraan jaarlijks in Nederland een aantal kinderen overlijdt. Door het ontbreken van een specifiek enzym worden afvalstoffen in het lichaam niet meer afgebroken. Deze stapelen zich op in de hersenen en alle lichaamscellen. Kinderen met deze ziekte gaan achteruit op alle ontwikkelingsgebieden en ook organen lijden onder deze stapeling waardoor lichaamsfuncties uit kunnen vallen.
http://www.123website.nl/trappenvoortijs/